Tuesday, September 27, 2011

Call USM My Baby!

Hello there! How are you today? Is everything fine? Yes? Okay good :D It's been a while baby!. I don't know why I don't enjoy blogging anymore, maybe because I'm too busy with tutorials, assignments, classes and etc. Currently, I'm studying in USM which is it is one of the best universities in Malaysia. Proud of my Uni! Yay! I'm taking Bachelor in Chemical Sciences and it's easy to tell people that but what's really behind this course, you will never know until you face it youself. Ngaaaa!! There's only a handful of days that I can barely sit and rest. However, this is the path I've choosen and I should take that positively. Gonna try my best and achieve good results. Ultimately, I want to succeed in my life and make both my parents proud of me. InsyaAllah :) What about friends and roommate ? They are cooliosss! I'm tempted to say this. Hehehe. The environment here is calming with wonderful pleasant atmosphere. Emmm~~ I have to admit that it's quite tiring that you have to walk and take 3-4 buses a day. After all, this is what we define a university life right and we must enjoy every tiny tiny bit of it. Be independent and try to discipline ourselves. Note to self :')Wish for the best okay?! Toodles~

Thursday, August 18, 2011

Charlie!

Assalamualaikum!

Hey hai, so since I've seen byk tweets from my friends yg dekat twitter selalu tweet psl one creature dgn sekali bite mampu memunahkan hati setiap wanita iaitu Kumbang Rove atau nama glamour-nya (bajet artis kumbang ni) CHARLIE, then I pon came up with this idea nk tulis about MY OWN EXPERIENCE KENA GIGIT CHARLIE. No seriously, TERRIBLE ONE! *bunyi background horror kaca pecah* I don't want to tag along with the picture sebab me and mr charlie dah declare sebagai musuh ketat. Nak tgk rupa charlie, you can simply google it! Ha go!!

For those yg kena dekat tangan, kaki, badan you can still hide it, tapi kalau kena dekat MUKA  nak buat mcm mn? Pergi lecture hall pakai purdah? Terpaksa lah berjalan dpn kawan kawan mungkin rasa malu sikit sbb yeah for sure, diorang akan usha punya. Popular la untuk seminggu because of your so 'pretty' face. That was what happened to me back in the matric. Wanna see the pictures? At first I felt hesistate to put my pictures but things happened and now my face dah back to normal, so I think it's okay lah kan.


Sebelum kena, harikuuuu bahagiaaa ohhhh~~~


Ala sedihnya muka sobsobs, motifnya nk tangkap gmbr Chong dekat belah sana tu! HAHAHA. Muka dah cmni, ada hati nk kat Chong


Makin hari makin heal. Mcm mn nak heal? Consult the doctor n dia akn bagi ubat. Itu sajaaaa *smbil kunyah roti buat muka habis cool*

Sebenarnya ada gmbr yg lebih clear and lebih teruk mungkin, tp kurang sesuai. So nasihat, kalo dah kena charlie bite ni, jgn kacau. Maksudnya jgn main dgn tgn or sentuh. One of the reasons spread muka belah kiri sy ni sbb saya main lah. Cepat cepat mintak ubat dekat doktor. Thats all, till then~

Sunday, August 7, 2011

Nothing particular

Assalamualaikum.

It's been a while and this is the cliche line that I keep using whenever I start writing new post. That's because I only update my blog every once in a while. I hope it's not too late to wish you guys Selamat Berpuasa. During this blessful month, let's motivate ourselves to be someone better. This is the good opportunity so why don't you grab it right? NOTE TO SELF :D

I don't blog much because I'm too busy with my daily activities. Helping mom with the chores,watching TV,sleeping (is it considered as an activity too?!! ),texting heheheee and etc. Well, what's the point of blogging anyways? I DONT FREAKIN' GET IT!!! One question that deserves to be punched right on the medulla oblongata (i don't know why i should relate with this one but I'm sure this is the thing that I can remember throughout 2 years learning Biology. Zzzz I flunked it zzzzz)

Friend of mine told me that he doesn't have any interests to read my blog because it's written in English. And i sounded a lil bit....matured than I am in real life? Really?! And it makes him yawn few times and click on the 'x' button at the top right of the browser.IMMEDIATELY...WITHOUT HESITATION.........zasssss..*horror tone* Well well how mean is that huh? hahahaha. It depends on my mood actually. If i want it to sound more funny, I'll write in Malay, but if i want it to sound less lame, then I'll write it in English. But it doesn't matter, I'd love to 'rojak' it a bit n maybe it will sound more like me kan? Haha. So okay. Long lame post. Assalamualaikum. Toodles doodles.

Thursday, July 21, 2011

NANA,QIS,MURSHID,ASHY!

Assalamualaikum n Hello. This post is dedicated to my best girlfriends! They have been writing bout me, so now it's my turn. Nak puji bg kembang smpai bucu jeans terkoyak  -_-" And kpd you smua, I main random ja tulis. TIADA NIAT untuk ikut ranking saya syg siapa lebih and yang no last ditulis merupakan kwn yg mendapat tempat terakhir di hati saya hatta paling dihina dan dikeji kalo boleh nak bg lemas dlm sungai Kampung Tebu Rampon. Bukan mcm tu ok. RANDOM. I repeat. RANDOM. Tgk. Dah panjang kena explain. Ni semua salah Qis. HAHAHAAA

1. Qistina Hashim a.k.a Qistimbo Jimbo


Qis adalah seorang yg sangattttt sexyyyy di mata kucing bulu luruh dan pohon nangka rumah zaibo. Jgn ingat org yg bertudung x leh sexaaayyyyy. Dia sgt sukakan wrna pink dan mengumpul koleksi Hello Kitty mnjadi hobinya. Bakal menjadi guru Bahasa Inggeris. Dia failed bila cuba bercakap bahasa sepanyol-rekaan-sendiri dan kami kwn kwn akn memandang dia menggunakan ekor mata bila dia bersuara sambil membuat muka The Rock tahan ulser dlm mulut. Dialah yg menjadi dreber kami semua sbb dia satu satunya yg mampu bawak kereta dgn handal! Rumah qis juga sering menjadi sasaran untuk pergi melepak sbb rumah dia cool.hahaha. Sy mula knal dia ms fom 4 kerana km ditakdirkan duduk dlm satu klas. Dan saya memanggilnya, Jimbo. Comel kan?

2. Aina Afiyyah bt Basir a.k.a Nana Buna



Nana merupakan peloya buruk versi matang yg sgt handal dlm geng kitaorg. Mempunyai skill exaggerate yg sgt tnggi! Dia adalah idaman setiap ibu mertua di kawasan Batu Caves. Bakal lawyer dan sgt hebat dlm subjek sejarah. Sering memegang takhta sebagai mrkh Sejarah tertinggi dlm kelas. Lemah lembut dan sopan santun apabila berada di hadapan org, tp hanya kami saja yg tahu perangai sebenar dia bila dia bersama kami. Tak dak sapa blh paham lawak dia melainkan kami. Dan dia mempunyai suara yang paling sedap antara kami. Sy knal dia masa fom 4 jgk sbb duduk satu klas. Seperti Qis jugak.
3. Asyran Fauzan bt Ahmad Bokhar a.k.a Syaran Raran

Anyonyo comeinya. haha. Asyran adalah kwn sy sejak dari fom 2 hingga sekarang. Dia seorng yg serius dan xbyk ckp. Kami ibarat psangn kekasih sbb asyik melekat dua org ja. Mesej tiap hari. I'm straight ok. Normal la girlsss. Dia bakal menjadi doktor dan akn mlnjutkan pelajaran ke luar ngara x lama lagi. Sobs sobs. Dia la yg memperkenalkan barangan Guess kpd sy dan bila beli seluar Guess baru, dia akn tunjuk pada saya (biasa la pompuan) Dia sgt baik. Sy ingat masa dlm bas balik skolah dlu, dia selalu bawak lirik lagu dan psg lagu melalui handphone nokia n-gage (antara handphone termahal masa zaman dulu) Lagu yg plg sy ingat is O-Town-All or Nothing dan A1-One More Try dan N-Sync-This I Promise You. Dia juga jiran sy dan setiap petang kami akn jln jln pusing taman. Tapi ini smua dulu.Sekarang masing masing tumpu dgn ms dpn. Dia dh ada kwn baru huwaa sobss sobss (tarik hingus) but she's still my best friend.

4. Murshida Abdullah Zawawi a.k.a Ucida Dada

Murshid siapa tidak kenal! Dialahh manusia paling pokpek di zaman kita yg makin membangun ini!!Suaranya lantang sehingga mampu mngalahkan Gamma Ray dan juga Invisible Light (tetiba) Sy kenal Shid ms fom 5 sbb dia duduk satu klas ngn sy. Saya,Nana dan Qis ditakdirkan dpt kelas berlainan sbb result lain lain. Hahaha maka Shid la jd peneman dlm kelas. Dia seorng yg handal dalam matematik dlm geng kami. Dia la selalu mengajar kami matematik dan selalu jugak marah kalo xleh selesaikan -_-" Dia bakal jadi accountant yg berjaya. Dia dikenali sbgai si basikal kuning dlm geng kitaorg sbb dia slalu pergi sekolah naik basikal. Dah lama sgt x jumpa n x dgr khabar dia. Jadi org KL OMG! Bajet ahh shid..

So these are my best friends ever. Dulunya sy dan Asyran xberapa ngam dgn Qis n Nana sbb diorng adalah gangster wktu Form2 manakala sy dgn Asyran merupakan geek yg hanya layan N-Gage di meja kelas. Makin besar makin baik, Nana menjadi seorang pengawas yg bertauliah hahaha. Ms Form 4 Asyran pindah pergi MRSM, Diorang la yg selalu teman sy masa balik sekolah. Tnggu bas sama sama .Tnggu saya naik bas, baru la diorng balik rumah jln kaki sbb rumah diorng belakang skolah ja..Baik gila en? hahaha.. love u guys so muchiieee muchieee pampers hayyyy.


My bestfriends. From left. Murshida,Qis,Nana and Asyran



 Me and Asyran. Gmbr last 2 years I think.



Bila ha ni.After SPM kot..haha BBQ at my house. Posing yg xboleh blah.



Me and Murshida. When we were Form 5


Look how mengada we were. Form 5!



My lepak geng. Oh btw thats ameng,jihan jid dekti n ros. Also my best buddy!


Gila sengal. Hari koko tgk org buat psembahan. Kitaorg buat bnda ni la. FORM 5. Qis with Hello Kitty mask.


LOVEEE LOVEEEEEEEEEEEE

Saturday, July 16, 2011

Love? Note For You

Assalamualaikum and Hello. Ehemmm, I failed the challenge because my Internet was literally down couple days ago. And I think that challenge is BORING haha (IM SO MEAN I KNOW) In fact, I don't have much time to update my blog EVERYDAY because I'm not really into writing craps about myself. Yes,especially when it concerns myself!

I have something to share with u guys, for those who are in love, experienced love,  about to love, spreading the love or even losers in love, u might be interested to watch this. I read the comments on YouTube, they said this video made them cried, so why don't you give a try. As for me, I don't cry easily over thing like this, not even almost-cry. But I'm not that cold-hearted really. I do feel sad about it because for those who don't know, this thing MOSTLY happen among love couples. Emphasize on that word, MOSTTTTLYYYY!

We started to be completely stranger and ended up to  be "Stranger,Again"
So that's the title given for this video and it suits very well. Get what I mean? No? So let's watch it together. I watched it over and over again and noticed I was nodding to myself. There you go :)






so-other-thing; I'm sorry for feeling the same way too.Still, i don't have the guts to convey it..which..it's killing me  
                           inside.

Thursday, July 7, 2011

Day 2: My favourite movie

Assalamualaikum and hellooo everyone. So, let's move on to my favourite movie. I have gazillion of them but this one is not about disney anymore. HAHA. Yes, i do love disney movies, all of them, just name it! But i'm a grown up now!! freaking 19, so there must be something that is better than stay feeling kiddy rite? (POYO) It might be not the prominent movie that we usually dignify for having 3D technology or whatever.. And ohh, it's free from s*x scene so u can watch it with ur 9 year old sister n the other thing is their dating spot is solitary..I bet all of u will never go to that place. Wanna know what is it? it's the FREAKING CEMETRIES! The place where death people get buried! Yupppp that one! But please dont imagine a bride with super duper long hair with blood staining her gown whispered something like "I'm gonna hunt u in ur dream n probably chew ur hair up until u'r bald", please dont get too carried away by horror movies that u watch.. HAHA alright? Ok so the movie that i've been talking about is A WALK TO REMEMBER. I suggest u guys to watch it!


One of the scenes that I love. this can tell u how lovey dovey they are..ME WANT THISS!! T_T 

SOME QUOTES FROM THIS MOVIE.

Landon: Our love is like the wind... I can't see it, but I sure can feel it. 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Landon: Are you scared?
Jamie: To death...
[Landon looks upset]
Jamie: Lighten up.
Landon: It's not funny.
Jamie: I'm scared of not being with you.
Landon: Oh baby, that will never happen... I'll be here.
 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Landon: Can you find this star, right here?
Jamie: Sure. So why am I looking for this star?
Landon: Because I had it named for you. See? It's official. It's from the International Star Registry.
Jamie: This is wonderful... I love you. 


Wednesday, July 6, 2011

Day 1: My favourite song

Assalamualaikum and hello guys! Since i have nothing to share with u right now.. Oh wait, actually i do have one, but i think it's not the time yet. Ok, so i had some blogwalking just now, and i found "30 things in 30 days challenge". So i think it might get interesting,then i take it, better than nothing rite muehhe..So let's start now! My favourite song.

Frankly, i have tons of them, but my favourite will always be the old ones, when i was a kid like that. Something like when u listen to it, there will be a surge remembrance of ur childhood.For instance, a boy about one yr older than u, wanted to hug u and u just let him do that without feeling oppressed cos u got no other options cos u wanna play Mario so badly and he was the one at ur neighbourhood who owned the game (ckp dgn satu nafas smpai perut kempis dan semputOk that was my story when i was 6 n i feel stupid but somehow that boy is pursuing in Medic in Rusia now and i hope he doesnt apply this dirty method to his patients soon or he wouldn't live longer anymore! So, i choose 'Aladdin-A Whole New World' eventhough ths song has nothing to do with my story just now muahaaha! Just tellinggg. Well, I always love disney,my friends also knw bout it. Disney is like forever. So to my future husband, once we get married, make sure we do duet for this song every night, or else u have to sleep outside the room on the shabby couch with the tv on hahaha! (baru kawin,blum ada duit,so ambik sofa rumah mak yg dah plan untuk dibuang)



HA NI! BOLEHLAH NYANYI SAMA SAMA SMBIL BERLAPIKKAN KARPET RUMAH MAK! BARU FEEL!! SELAMAT MENCUBA :)

 

So,instead of saying bye bye.I prefer to say Assalamualaikum.first.and byeee :)

Wednesday, June 22, 2011

Facing This Life

Assalamualaikum and Hello. How are you guys? Hope u are doing fine. Dont wanna ask me back? OK nak bgtau jugak wekk wekk *come n slap me* I'M NOT DOING FINE for crying out loud *suddenly crying*. Ok as u guys never know, i've been suffering this skin disease called Eczema (go google it.jgn nk mls sgt.buktikan melayu boleh!!! tolong) But WARNING! Jgn tgk gmbr la sbb gmbr semua tnjuk kes teruk teruk, mine x lah seteruk tu. And penyakit ini xberjangkit ok, nnt kang ada yg ckp, "eeee.budak tu ada kurap,lari-lari!!!aaa!!!" *berlari smbil buat muka geli pastu terlanggar dinding pastu padan muka*  Saya xlah se-kronik mcm tu. Cuma yg saya suffer sekarang adalah masalah x boleh tidur disebabkan kegatalan badan tahap petala ke-8. Saya perlu pantang mkn mcm mcm, contohnya seafoods, ayam dan sebagainya. Andai kata sy melanggar pantang larang tersebut, hatta sy akan menerima padahnya iaitu GATAL SAMPAI MERANA X BOLEH TIDUR muahahahahahaha *nada penuh kejahatan* Nak tahu mcm mn rasanya? Ok korang sedang kegirangan nk tidur ni, tadah tgn baca doa terus aaamiinnnnnnnnn. Bagus ank ank ustazah ni. Semangat baring, dah pejam mata smbil tersenyum teringat dating ngn boyfriend pastu ada pondan datang promote periuk tahan lasak -__-" damn. Tetiba gatal kat kaki, n then kat perut, n then serang kat blakang pulak, tergedik gedik ats katil tu smpai adik korang fedap trus tendang korang jatuh katil hahah.Atau mungkin halau keluar bilik? Siapa tahu? Ok seriously man, mcm nk nangis ada jugak, bukan ms tidur ja, ms tgh menulis ni pon satu bdn gatal. Mcm mcm dah buat, telan ubat tahan gatal but still not working, mandi pkai sabun Lifebuoy Antibac plg kuat tp xberkesan jugak. Yang lg teruk, masa dlm klas or study dlm bilik or even exam, gatal satu bdn ni xpernah berhenti rasa jeles dgn aku smpai roomates aku smua mcm, "man! what the hell r u doing?!" *buat nada negro* Well, all i have to do now is just accept and face it la. Maybe for the rest of my life bcause there's no specific treatment fr eczema.

Korang bleh try link kat bwh ni, apa yg dia tulis tu exactly the same with what i'm facing now,
http://abcnews.go.com/Health/chronic-itching-interferes-life-chronic-pain/story?id=13867205

So that's all untuk luahan kali ini, goodbyeeeeee :D

Friday, June 10, 2011

Hey World. I'm back

Assalamualaikum n Hello people! I'm sorry for being away all this while. Too much things to be settled especially the preparations for my brother's wedding. Everything went very well. Alhamdulillah, my 2nd brother have finally bcome a husband. Both of them work as doctors, so i think they might have a good chemistry and all the best for them. Well, i got another good news, wanna know? enlarge the picture below. All i can say is, Alhamdulillah once again :) This is what i want all!


so thats all.congrats to all my friends yg also got USM. yg x dpt, tnggu UPU nnt! sure dpt. All the best u guys,keep praying.insyaAllah dpt. i will upload my brother's wedding pictures later okkai. see u guys. Assalamualaikum.

Tuesday, May 10, 2011

Just A Dream :)


I'm so in love with this cover! Awesome! Christina Grimmie is so cuteeeeeeee and she has an amazing voice hee :D

p/s; i wish that i have a boyfriend who's free from ex girlfriends

Thursday, May 5, 2011

My Trip To Vietnam.

Hello there! Harini dah mls nk emo..smalam dah habiskan ms sehari pkai celak tebal smpai dh tumpul smbil duduk kat penjuru bilik bertinggung *ala ala death note gitu* KATA DUK HIBERNATE DLM BLANKET!!PENIPU!! Kantoi menipu 0.o. Haha ok lets move to the main topic. Yeah, bebaru ni, kwn kwn mama buat trip pergi ke Vietnam, and mama brought me along. Thank god la ada buat geng jgk, FARAH YASMEEN, kalo x, mesti dah pengsan xdak geng nk merungut angkat brg yg berat serupa godzilla yg tgh mengandung 0.o (oo emm jayyy!!) ok dakdak,ter-hiperbola :D mcm biasa, xtulis byk sgt, let the pictures tell u everything. cuma nk kongsi sikit la about apa yg tourist guide kitaorg cita n based on apa yg i tgk kat Vietnam. Main transport diorng adalah motor, n satu moto boleh naik smpai 5 org. Cool kan? tp ada yg x cool, pmandu dia scary gila kalo tgk, nk pandu pergi jln kiri ka kanan ka langgar trafic light ka, who cares! motor rapat rapattt.wuuuhh! Kalo JPJ or QTI buat cmtu,sah kau! xdpt lesen smpai ke hari tua kau! (terimbas kembali zaman kna ambik QTI smpai 3 kali hehehe -_-" malunya) I still remember that tourist guide pya ayt, "No motor,no honey.Nobody lap me" Meaning:Takdak moto,xdak gepren.Xdak sapa nk sayang.Muahaha! Lawok gilaa dia tu a.k.a boyfren si FARAH muahaha. Overall, boleh la tahan jgk. Tp xlah se-stai mcm pegi Paris patu jmpa Paris Hilton mintak dia nyanyikan lgu Stars Are Blind kannn. Dan yg plg bestnya, luggage i ilang ms fly dtg airport KL,terminal LCC. So conclusionnya, i had to wear the same cloth for 2 days and sgt x selesa okkai!

Farah yg kegirangan di LCCT di samping ibu dan kakaknya yg tidak tahan dgn kelakuaanya di situ. (HAHA just joking Farah peace!)

Dah smpai Airport Vietnam!

Terlalu poyo untk masuk pertandingan Raja Maskulin 2011. hahah.

Farah yg bgitu happy dgn ketibaannya.


Semua berpusu ambik bag, but me relaks ja sbb beg dah hilang..kruuu -__-"


Transport sepanjang kitaorg kat sana, btw, hya blh dinaiki oleh makcik hotties ja.ok? take note tu.


Hehehe.

Introducing Mr Cool (our tourist guide) tp x cool pon sbnrnya pfttt.



Ni apa hah. Kuil ka gereja diorng. Not sureee.

Post Office! Stoi dakk? Stai kan?

The Palace.




Eh eh Selena Gomez! Kedebangg *kna baling dgn botol* ..Thanks to farah.


Her name is Farah Yasmeen. Does anybody want her phone number? Even I dont have it.haha




Inside the palace.



After dinner.

Who wants those bags? Go buy it!

At Chuchi Tunnels!

Chuchi Tunnels is one of the historical places in Vietnam. It's the place where Vietnamess hide/protect themselves during the war betweeen Vietnam and American.



Meet my new buddies! Vietnam armies! haha no just kidding (kang mlm mlm dtg btol bru tau)


Kereta Kebal!


Ok balik balik.Lunch plakk n beransur ke airport!


Farah faked her smile bcause it felt so hard to leave her beloved Mr Cool.Haha.





Well, thats all. Xlrt nk upload byk byk sbb internet mcm kurang asam sikit..So, until then. Assalamualaikummm!

Wednesday, May 4, 2011

From the bottom of my broken heart.

First thing first, xbleh blah dgn title entry ni. So,anybody wanna throw tomatoes towards my face, please..DO IT!! *nada coach melatih pemain rugby* Well, i'm feeling like i wanna wrap myself with my blanket and let the door close yet my curtain left unopened. Keep my room dark, as dark as what i'm feeling now. Feeling gloomy,lost,blank or whatever word in lifeless dictionary, they are totally define me now. huh *sigh-ing my nostril out* i hope everything will be okay for these upcoming days.. i just want to forget the things that just happened.the things tht i would not forget *msuk lirik miley cyrus plak* ok that's not funny..its not even in the same zip code as funny *audible ym* ok seriously laa xfunny ponnn! ish! to u, the-human-yg-i-hurt-mcm-apa-lg-smpai-i-pon-terhurt, i'm sorryy, i mcm moron sikit tp xpa la.things happened and there's nothing we cn do bout it..so, ok nk p smbung msuk dlm blanket n hibernate slama mn yg mampu. wake me up when May ends sbb bulan Jun abg i nk kawin. So kna tlg kemas rumah hahahahahahahahaha ok..crazy..till then, i know Udin will read this. Ni kesinambungan cerita status 'shitty day' tu. Udin pminat stia no 1 i, terharu.Wanna cry smpai Baghdad (Mesir actually.sj nk bg Udin feels annoyed skit) banjir. Ok la nk p wrap la ni. Bye smuaaaa!

p/s;smua tu termasuk semut,rama rama,gajah,harimau hampir pupus dan manusia. monyet x termasuk ok?

Thursday, March 10, 2011

Nuts

Well guys, since i have chance to update my blog, better i do it right? So what's up? As for me, i'm currently busy studying for my final exam which is PSPM 2. Oh mann. I'm so grown up u know. My matriculation life will come to an end. No more study until late at night, no more lectures, tutorials are all nothing!!! Heaven! but it's too soon to think like that. PSPM is waiting there for me. The most eerie thing to all matric students i suppose! I have to get a good CGPA.. I've spent one year staying here. Learning new things. Met all my friends. Feeling tense in many kind of situations. And now i have to make everything that i've been through, worth it! BLAST RESULTS!!
So i guess that's it. Hoping that u guys will pray for me. N thanks to Danial for lending me his lappy because i have some assignments that need to be completed! *sigh* i hate assignments muahaha. So until then take care. toodlesss. Oh yeahh. i enjoy reading maria elena's blog. sheee's cooliooooo i tell yaaaaaaaaaaaa!!!!veryyyy cooollllllllllll omaigodddddddddddd! ok bye

p/s: watch thisss videooo, introducing my practicumates with my annoying voice talking like a chipmunk as background sound muahaha

Saturday, February 19, 2011

English Week

I'm back to update my blog. A few days ago, my college organised an English Week. There're so many activities being held. Animal Exhibition, KMPP idol, and the one that i've joined was CHOIR COMPETITION!!!! *silence* And tell u wat, my practicumates asked me to be the CONDUCTOR! Not the one who asked u for the money right after u entered a bus, and u will pay double for ur friends sitting at the back waving towards u. Haha not that one okkkaiiii? I had to emmm like move my hands along with the melody and each choir teams only relied on my hands to make their singing perfect. Except for the part using stick and wearing white gloves. Although we didnt win but we felt very great afterall. For having the experience, practiced untill late at night, being mad for those who texting while i was conducting in front with serious face (i hope they dont hate me :P) Oh yeah, for English Week closing night, we had Aizat Amdan! He was totally awesome! All the girls were going crazy and histerically enchanting his name. Haha. So there i have the pictures of our choir team. See what my team wore. A white t-shirt inside with long cardigan. while me, just a plain shirt with light pink cardigan.Enjoyy.



Tuesday, January 18, 2011

Hohohoiiiiiii


Wazzabbehhh! Bersawang dah blog ni lama x bkk. Bkn ampa ja lupa,tuan blog pon lupa kat blog niii. Almaklumlaaa, bz dgn kerjaya sekarang, mnjadi seorng pelajar matrik yg tegarrrr! *muka smngat* Perkembangan terbaru. Semakin syg dkt KMPP tp rumah i tetap no satuu you. Muka makin menghitam, bdn maintain kurus smpai dorng ckp dah mcm rupa zombie *airmata darah* . Skarang dah xbrapa pndai tekan keyboard.Haha over mcm org buta ict. Cis kau firah! Perjalanan cuti ni, bgn tdo, mkn, tdoq balik, mknn. online, bc novel. tdoq balik. Stoiiii kann?! Keja byk x buat lagi sbb nnt blk kmpp dah stat bz bz. Purata ms tdo 3-4 jam ja. Keja terlalu byk sehingga mengakibatkan keguguran rmbut yg berleluasa o.0 hoooomaiiiiigaaaddddddddddd! soo byeee